Kolding HF og VUC
Brobygning

Brobygning

Brobygning på Kolding HF & VUC - i uge 44 - 48.

  • Vil du opleve hf-undervisningen på Kolding HF & VUC?
  • Vil du mærke stemningen på skolen?
  • Vil du gerne snakke med nuværende elever og undervisere?

Det er dét, du får mulighed for, hvis du melder dig til brobygning på Kolding HF & VUC.

Vi har lagt et program mandag-tirsdag kl. 8.10-13.50, hvor du både vil prøve selv at være elev og få chancen for at overvære undervisningen i en 1. hf. Du vil møde 4-5 forskellige fag.
Vi vil informere dig om vores spændende fagpakker (Sundhed, Politi og forsvar, Pædagogik m.m.), om mulighederne for videre uddannelse efter hf og om praktiske forhold i hverdagen. Og du kan høre nærmere om de mange støttemuligheder, vi kan tilbyde dig.

Kursistrådet vil fortælle om deres arbejde på skolen, fredagsbar og fester. Og om, hvad det kræver af dig, hvis du skal have en god oplevelse med hf og nå i mål med en eksamen, der kan bringe dig videre.

Praktiske oplysninger

Transport

Bussen holder ved Syddansk Universitet og du kan herfra gå gennem tunnelen til Kolding HF&VUC. Det tager ca. 5 minutter at gå til skolen fra stoppestedet.
Du kan finde yderligere oplysninger om, hvilke busser der kører dertil på www.rejseplanen.dk.

På skolen

Du finder nærmere information (lokaler m.m.) på infoskærmen ved hovedindgangen.

Pauser og café

For hver 45 minutters undervisning er der 10 minutters pause. Kl. 11.40-12.10 er der frokostpause.
Du er velkommen til at medbringe din egen mad. Men der er også mulighed for at købe mad i vores café. Du kan betale med både kontanter og kort. Caféen har åbent i alle pauser.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til studievejleder Lis Damgren Christensen (lc@koldinghfogvuc.dk) eller at ringe på 76 33 68 00.
Hvis du bliver syg én af dagene på dit brobygningsforløb, skal du ringe afbud til vores sekretærer. Det er på 76 33 68 00.

Vi glæder os til at møde dig!