Kolding HF og VUC

Betaling

Bemærk, at der er forskel på et fag og et hold. Når du tilmelder dig, tilmelder du dig et hold. Prisen for et AVU-hold kan variere, idet holdet kan være sammensat af et eller flere moduler. Faget kan også indgå i en pakke.

Du er først optaget på et hold, når vi har modtaget din deltagerbetaling, og du har modtaget et velkomstbrev fra Kolding HF & VUC om optagelse på holdet. Det er muligt at fortryde tilmeldingen, framelde sig holdet og få pengene refunderet (kontant eller via Nemkonto). Framelding skal ske før den frist, der er nævnt på velkomstbrevet.

Der betales også deltagerbetaling for at stå på venteliste til et fag/hold. Pengene refunderes til din Nemkonto, såfremt du ikke bliver optaget på holdet eller hvis du ikke længere ønsker at stå på ventelisten.

Der er følgende måder at betale på:

1. Kontant eller med Dankort på kontoret

2. Via MobilePay på 6040 3599

3. Via bank - Netbank betaling eller bank overførsel.

Bankoplysninger: Reg.nr. 0216 Kontonr. 4069140246

VIGTIGT: Husk at anføre navn, kursist- eller personnr. og fag ved overførslen.

NB. Hvis du tager en hel hf-eksamen eller fagpakker, der giver adgang til visse videregående uddannelser, kan du anmode om at få din deltagerbetaling retur efter bestået eksamen.

Kontakt en studievejleder for yderligere information.

HF-enkeltfag

Du kan se prisen pr. fag på denne side og for 9.-10. klasse (AVU) på denne side

Bemærk differentierede priser

For pensionister uden videregående uddannelse gælder det, at der vil blive lagt et beløb på 750 kr., pr. fag oven i deltagergebyret.
Pensionister og ikke pensionister med en videregående uddannelse skal betale fuldt deltagergebyr (det fulde taxameter).

Hør nærmere om dette i studievejledningen, eller se den fulde pris på Undervisningsministeriets hjemmeside.

2-årig HF, ordblinde og FVU

Der skal ikke betales deltagerbetaling for det 2-årige HF, ordblinde- eller FVU hold. Hvis du tager en hel HF som enkeltfag, kan du få hovedparten af din deltagerbetaling tilbage, når du har gennemført sidste eksamen.