Det kan vi også

FAKTA OM KURSER PÅ VUC

Fremtidens arbejdsmarked kræver stærke kompetencer. Nogle ledige har brug for opkvalificering for at komme i job, skifte branche eller starte på en erhvervsuddannelse. Hos VUC har vi en lang række kurser, der styrker den lediges kompetencer

Hvis kurser hos VUC bevilges som led i en jobplan, skal der laves en betalingsaftale mellem jobcentret og VUC. For at gøre det let for dig at få et overblik over indhold, varighed og pris på vores kurser i grundlæggende færdigheder (FVU) og 9. og 10. klasses niveau (AVU) har vi lavet et faktaark, der er lige til at printe ud.

Du finder vores FAKTAARK LIGE HER.

3 kursister holder pause og hygger
Nyttig viden

Nyttig viden for jobcentre og a-kasser

Vi har samlet nyttig viden om opkvalificering hos VUC til dig, der arbejder i et jobcenter eller hos en a-kasse. Her på siden finder du information om VUC's kurser og priser - og ikke mindst finder du link til vores dialogværktøj Job i Spil.

Nye kurser

Nye kurser for ledige

Du finder information om kurser og priser i FAKTAARKET

Du finder mere uddybende information om kurserne på siden KURSER FOR LEDIGE

Job i Spil

Job i Spil

Job i Spil er et dialogværktøj, der giver jobcentre og a-kasser en ny tilgang til dialogen med den ledige. Dialogværktøjet i form af et spil er en genvej til at få en dybere samtale med den ledige om ønsker og muligheder i forhold til job og uddannelse. Derudover giver Job i Spil et godt udgangspunkt for at tale om læse-, skrive- og regnevanskeligheder.

Brug Job i Spil i din dialog med den ledige og skyd genvej til den gode dialog.

Du finder dialogværktøjet JOB I SPIL LIGE HER

Du finder også en side for jobcentre og a-kasser, hvor vi har samlet information om Job i Spil, nyttige redskaber du kan bruge i samtalen med den ledige samt generel information om uddannelsessystemet.

Du finder siden FOR JOBCENTRE OG A-KASSER LIGE HER

Indlæs flere
Kontakt os gerne
Kontakt os

Kolding Åpark 16 | 6000 Kolding

Alle kontakt oplysninger

Kontakt vejledningen

Kolding Åpark 16 | 6000 Kolding