søg efter det du har brug for

kontakt vejledning her

Kontakt administrationen her

kontakt ledelsen her

kontakt skolen generelt her

2 unge piger foran kursistskabe
Praktiske Informationer

Du er først optaget på et hold, når vi har modtaget din deltagerbetaling, og du har modtaget et velkomstbrev fra Kolding HF & VUC om optagelse på holdet. Det er muligt at fortryde tilmeldingen, framelde sig holdet og få pengene refunderet (kontant eller via Nemkonto). Framelding skal ske før den frist, der er nævnt på velkomstbrevet.

Der betales også deltagerbetaling for at stå på venteliste til et fag/hold. Du får pengene tilbage på din Nemkonto, hvis du ikke bliver optaget på holdet eller hvis du ikke længere ønsker at stå på ventelisten. Når du står på venteliste, får du besked, hvis/når du får en plads på holdet. Hvis du ikke får en plads på holdet, får du dine penge tilbage.

Indlæs flere
Derfor skal du vælge Kolding HF & VUC

Vi er ikke som andre skoler. På Kolding HF & VUC er der plads til alle. Her er det dig og dine ønsker og behov, der er i fokus.

Hos os er det vigtigt, hvem du er. Hvad du har lyst til. Vi interesserer os for, hvordan du bedst lærer. Om du har særlige behov, vi skal tage hensyn til.

Vi tilbyder en moderne skole i smukke omgivelser. Vi har et meget kompetent personale som rummer et hav af gode værdier. Vi kan hjælpe dig med næsten alle former for uddannelse.

Et eksempel: Hos os er lektier noget, du får tid til at lave på skolen. Når du har fri, har du fri til at passe andre ting, der også er vigtige i livet: Familien, vennerne, fritidsaktiviteter. Det giver sammenhæng i dit liv.

Lad os hjælpe dig i gang med et uddannelse, så du kan komme godt videre i livet.

Indlæs flere
kontaktinfo
Kontakt os

Kolding Åpark 16 | 6000 Kolding

Alle kontakt oplysninger

Kontakt vejledningen

Kolding Åpark 16 | 6000 Kolding