Kolding HF og VUC

Om os

Kolding HF & VUC er kendetegnet ved et meget bredt udbud af uddannelser. Vi udbyder ordblindeundervisning, Forberedende Voksenundervisning (FVU), Almen Voksenundervisning (AVU), hf enkeltfag og 2-årigt hf.

I vores dagtilbud lægger vi vægt på sammenhæng og mange valgmuligheder. Dagtilbuddet henvender sig i høj grad til fuldtidskursister på SU. En mindre del at tilbuddet henvender sig til enkeltfagskursister, herunder seniorer. Den typiske dagkursist er ung voksen og mellem 18 og 30 år.

I aftentilbuddet lægger vi vægt på et stort udvalg af fag og niveauer, herunder høje niveauer på gymnasialt niveau. Aftentilbuddet henvender sig til en bred gruppe, der ofte er i arbejde. Aftentilbuddet er også for de unge med en gymnasial uddannelse, der søger gymnasial supplering (GSK). Den typiske aftenkursist er i arbejde og mellem 18 og 50 år.

Kolding HF & VUC løser uddannelsesopgaver i forhold til erhvervslivet, især gennem udbud af FVU og ordblindeundervisning. Vi samarbejder med CSV Kolding – Fredericia og LærDansk/Kolding om FVU og ordblindeudbuddet, samt deltager i vejledningsnetværket Genvejen.
 
Kolding HF & VUC samarbejder om konkrete udviklingsprojekter med de øvrige VUC’er i regionen. Her ud over har Kolding HF & VUC samarbejde med de lokale erhvervsskoler, gymnasier, lokale virksomheder og Kolding Kommune.