Kolding HF og VUC
2 årig uddannelse på 8 måneder
3. juli 2018

2-årig uddannelse på 8 måneder

Efter 10. klasse på Parkskolen i Kolding startede Narin på HansenBerg hvor hun tog klinikassistentuddannelsen, og fik job hos tandlæge Jan Ole Jørgensen i Kolding, hvor hun har været siden.

Narin er glad for sit arbejde på klinikken, men hvert år når sommeren nærmer sig og studenterne begynder at springe ud, gibbede det i hende og hun kunne mærke en længsel efter selv at springe ud som student.

I september 2017 gik Narin på barsel. Hendes mand, søster og bror var alle i gang med en ungdomsuddannelse, som i 2018, ville munde ud i en studenterhue.

Det fik drømmen om Narins egen studenterhue til at spire frem igen. Med udsigt til fire familiemedlemmer som alle får hue på den samme sommer, gør for alvor Narin klar, og det blev startskuddet for hende.
Hun kontaktede en vejleder på Kolding HF&VUC, og bad om at blive tilmeldt en fuld HF, som hun ville gennemføre på 8 måneder, mens hun var på barsel.

Hun blev tilmeldt 14 HF-fag, kemi som aftenhold, resten som netundervisning.

Bo – hendes vejleder – var noget skeptisk da hun meldte sig til og sagde ”Jeg vil elske at jeg tager fejl Narin, for jeg tror ikke det kan lade sig gøre at gennemføre en 2-årig uddannelse på 8 måneder”.

Narin kæmpede sig igennem alle afleveringerne og fik lektiehjælp fra hendes søskende og hendes mand, som jo selv var i gang med uddannelse, opgaver og eksamener.

”Det har været hårdt, frustrerende, stressende, og nogle gange havde jeg lyst til at smide håndklædet i ringen” fortæller Narin. ”Dit bagland skal være i orden, når du kaster dig ud i sådan et projekt, og det har mit været. Min familie har været en kæmpe støtte og hjælp for mig hele vejen” fortsætter hun.

På trods af afleveringer og slid, har Narin hele tiden haft sin søn som 1. prioritet i processen. Hun har også haft tid til små pauser i form af rejser til bl.a. London, New York og Maldiverne, som hun og hendes mand gennem tiden har sparet op til. ”Dette har kun kunnet lade sig gøre med den massive opbakning jeg har fået hjemmefra” siger Narin.

”Min drøm om studenterhuen og mit ønske om at være en god rollemodel for min søn, er gået i opfyldelse. Du skal tro på dig selv og som jeg sagde til Bo da jeg meldte mig til: jeg vil elske at jeg har ret” og det fik hun.