Kolding HF og VUC
Handicapvenlig skole

Handicapvenlig skole

Kolding HF & VUC har plads til forskellighed, og vi bestræber os derfor også på alle områder på at være en handicapvenlig skole. Vi forsøger at tage hensyn til de forskellige udfordringer, du kan have, både synlige og ikke synlige handicap.

Hvis du er kørestolsbruger, har vi gode tilkørselsforhold, elevator, mulighed for at tilbyde dig en parkeringsplads i vores kælder, og vi har handicap-toiletter flere steder på skolen.

Hvis du har brug for at have en hjælper med i skole, er dette naturligvis også muligt.

Vi har en mentorordning på skolen, og du kan få en mentor, når du starter hos os. Mentoren kan støtte og guide dig gennem din uddannelse, hvis du har behov for det.

Vi har et velfungerende samarbejde med Sundhedscentret i Kolding og kan derfor bl.a. tilbyde sundhedssamtaler og kortere kursusforløb, der støtter op om din fysiske og mentale sundhed. Vi samarbejder også tæt med CSV, UU og Studievalg, hvilket gør det nemmere for dig at få den rigtige vejledning og støtte, mens du er i gang med din uddannelse hos os.

På Kolding HF & VUC er det muligt at få tilrettelagt din uddannelse, så den passer til lige netop dine behov.

Har du særlige hensyn og behov i forhold til din uddannelse, så kontakt en af vores studievejledere. Du kan booke en tid til en vejledningssamtale via vores hjemmeside. I kan tage samtalen i telefonen, eller du kan møde op på skolen på et aftalt tidspunkt afhængig af, hvad der passer dig bedst.